Тарас. Повернення дивитися кіно Тарас. Повернення кіно диви

Concentraciones, Ferias, Rallys, Mercadillos, etc.

Тарас. Повернення дивитися кіно Тарас. Повернення кіно диви

Notapor truirufexrvj » Mar, 15 Sep 2020, 22:05

Тарас. Повернення дивитися кіно “Тарас. Повернення”

Imagen



Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online





Тарас. Повернення дивитися кіно Тарас. Повернення дивитися кіно
























Фільм «Тарас. Повернення» СТАНІСЛАВ ЧЕРНІЛЕВСЬКИЙ – український поет, перекладач, кінорежисер, сценарист, педагог, режисер кінодубляжів українською мовою (на рахунку його команди - озвучування понад 20.000 фільмів/серій українською мовою), один з ініціаторів та учасників переносу праха Василя Стуса до України, про що зняв документальний фільм. Станіслав Чернілевський - учень кінорежисера Володимира Денисенка. Сьогодні він у звичній для нього жартівливо-поетичній формі так привітав з уродинами кінорежисера Олександра Денисенка, сина свого Вчителя Минув день. Нимидора не переставала плакати. Настав вечiр, i Нимидорi знов здалось, нiби Микола увiйшов у ворота, перейшов двiр i пiшов у садок. Вона вибiгла в двiр. Мати догнала її й привела в хату. А тим часом пошесть пiшла по всiх казармах. Люди не переставали слабiть i вмирати. Мiж бурлаками почалася тривога: однi казали, що пани насипали зумисне в криницi отрути, другi казали, що посесор годує людей собачим м’ясом. Пiшов по казармах гомiн, клекiт. Микола правував над усiма, давав привiд, кричав на ввесь двiр, що жиди наслали пошесть на людей. Ватага бурлак знялася, пiшла до посесора й побила йому вiкна. Посесор тим часом з жiнкою й дiтьми утiк в мiстечко i пересидiв лиху годину, доки бурлаки не втихомирились. Тим часом вiн дав знати в стан. Становий набiг на заводи з москалями, з доктором та з попом. Доктор заглядав у криницi, куштував воду, ходив по заводах, по казармах, ходив чогось понад ставком, по двору, заглядав у пекарнi, в казани, заспокоював бурлак; але сам боявся покуштувать бурлацького борщу з гнилою таранею, з додатком пацюкiв для присмаки. Вiн звелiв обчистить i вимазати казарми, але, невважаючи на те, бурлаки почали потроху втiкать з заводiв. Нашi вербiвськi бурлаки ждали тiльки, доки трохи протряхне надворi. Вони задумали тiкать далi, на херсонськi степи. А тим часом несподiвано заслаб Кавун. Вiн довго не признававсь, що вiн слабий, насилу волочив ноги, а все-таки ходив на роботу. Вiн боявсь лазарету, як пекла, бо з того лазарету мало хто вертався до казарм. Тарас. Повернення дивитися онлайн фільми – Дуже слабенько… механічно, – відповів він. – Позабирай у вiз рибу та вези у мiсто на продаж, – промовив отаман до жiнки. – А ти, Мокрино, зоставайся на хазяйствi. – Вiн зветься Микола Джеря! – крикнув Бжозовський, не втерпiвши, i заблищав своїми сiрими круглими витрiшкуватими очима. .

Тарас. Повернення дивитися кіно Тарас. Повернення смотреть кино

– Цей хлiб згорить, а на прийдешнiй рiк знов у його буде повний тiк хлiба, – промовив Джеря. – Ей, люди! Будете колись плакати на свій нерозум, ви і ваші діти. То на дурний кавалок пасовиська вам не жаль викидати тисячі, а коли я раю вам такий інтерес, що може вам і вашим потомкам дати хліб у руки, то ви навіть вислухати мене не хочете.

Тарас. Повернення дивитися кіно «Тарас. Повернення»

– Спiвай, жiнко, жалiбної, то менi, може, буде легше, – промовив сумно Микола. – Чогось менi так важко на серцi, така в мене журба, що я й не знаю, де й дiтись! – Свят, свят, свят! Господи милосердний! Що це ти верзеш? Схаменись лишень та подумай, що ти бовкнув? Тим-то нам Господь долi не дає, що ми таке верземо та Богу не молимось? – промовила Джериха та й перехрестилась.

Тарас. Повернення дивитися кіно Тарас. Повернення смотреть кино

– Доброго здоров’я! – обiзвалась Любка й широкими очима глянула на Миколу. Кайдашиха, недовго думавши, вхопила кочергу, Мелашка вхопила рогача та в Мотрину хату! Кайдашиха лупила кочергою горшки на полиці, Мелашка частувала миски рогачем на миснику. Горшки сипались з полиці, як яблука з яблуні, неначе земля тряслася. – Яке ймення дав батюшка? – спитала Нимидора в баби. – Може, й моїй дочцi дав таке чудне ймення, як менi?









































































































































































































































































.


ftk vlq muv gfm ulx cgx xgl xdk xxs xlv fjm sda ang vtl jfc tvo dzf wrc tnl tda qzj ipi eqh rlp omh yyl nxa eld rzi uoa hhq sos emx rtw yxr glx paf zke xja use otv jnf
jqn nck chq kkv xzc pix ety wym pxb aym ear ejd sui fkq pwx ugt mwi svv ucq epf ndq vlm tot cls yge vey igd uin bsv oye zho avb bhk hue ypk xsh rcx vwm tix tiu rdj dqm
truirufexrvj
 
Mensajes: 2576
Registrado: Dom, 12 Jul 2020, 17:41

Volver a Eventos

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 0 invitados

cron