Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн Тарас. Повернення

Concentraciones, Ferias, Rallys, Mercadillos, etc.

Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн Тарас. Повернення

Notapor debmfinnctcl » Mar, 15 Sep 2020, 17:08

Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн Художній фільм "Тарас. Повернення"

Imagen



Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online





Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн
























Тарас. Возвращение (2020) - Тарас. Повернення - фильм онлайн. Зiбрав Джеря свiй хлiб, половину склав у стiжок, а половину змолотив на харч. Прийшов шинкар за грiшми. Джеря мусив везти хлiб на базар, продати i заплатить жидовi грошi та викупить кожуха. А тут треба було годувать панськi качки. Весною на економiї пан роздав на кожну хату по двадцять качиних яєць, а восени кожна молодиця повинна була принести на економiю двадцять качок. На качку давали з економiї по гарцевi зерна, але качка за лiто здохла б, а не прохарчувалась би тим харчем. Люди мусили годувать качок своїю пашнею. Батюшка подумав, подумав i згодився. Тарас. Повернення кіно дивитися онлайн пошану Олександр Денисенко- З хати вийшов Лаврін і почав оступаться за дітей. Він кричав до Мотрі, що то груша його, що про те знає все село, що його діти мають право рвати груші, коли схотять. Кайдашиха вискочила й собі з хати й вже лаяла Мотрю на всю пельку. .

Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн Тарас. Повернення смотреть кино

Отаман причалив човна до берега, скочив на берег, замочивши ноги, вхопив за кодолу й гукнув голосно: Старий Кайдаш порався в повітці коло свого майстерства. Коли дивиться він, серед двору Лаврін запрягає воли, а коса лежить на призьбі.

Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн Тарас возвращение смотреть онлайн

– Уже хоч і підвереджусь, чи ні, а таки свого докажу, – гукнула Мотря і вдарила кулаком об кулак, – ходім лиш зараз у волость, нехай нас волость розсудить, а не ти зі свекрухою. Дайте, лишень, нам половину пасіки, а як ні, та бери, Карпе, сокиру та й рубай груші. Я вам свого не подарую, – кричала, аж сичала Мотря. Форт один все знав ... всі таємниці поглинув і залишив Собі , але дещо доніс Нам , щоб Ми створили чудову картину . Надихаючу ... І тепер в Тебе є нагода , розкрити таємниці Шевченківського заслання ! Тому приходь до Нас на “Taras. Return” з 24 вересня у кіно і розкривай !!!"

Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн Тарас. Повернення онлайн фільми

Нимидора вбiгла в хату, впала на лаву, схилилась на стiл, голова упала на руки, i довго-довго плакала i побивалась. Гарячi сльози обливали її руки, лились на стiл, як кринична вода ллється з джерела на траву. Вже трiски на припiчку погорiли, i тiльки одна головешка жеврiла в попелi, мигочучи синiм одлиском. Вже в хатi стало поночi, а Нимидора все плакала. Вона виплакала всi сльози, а сон утiк од неї десь далеко в поле. Свiт вечiрнього сонця заглянув в причiлкове вiкно i позолотив бiлу скатерть на столi, бiлу стiну з понамальовуваними червоними та синiми квiтками в зеленому листi. Тi здоровi квiтки були багато кращi од квiток, що малюють по стiнах дiвчата: їх малював Микола. Скраю на полицi, рядом з горшками, стояла дощечка з невеличким млиновим колесом та ступами. Микола зробив ту цяцьку кiскою. Робота була така гарна, така чиста, колесо було так штучно зроблене, наче його зробив справжнiй майстер. Рядом з колесом лежали на полицi Миколинi книжки: граматка, часловець та товстий псалтир. Лаврінові діти довідались, що та груша не дядькова. Хоч стоїть у дядьковому городі, а батькова. Стара бабуся їм докладно за все розказала й намовила їх полізти через тин та нарвать груш.









































































































































































































































































.


mer nhe lai obp azu vgp agi rmm icj sis duy uyx dxr lkj okn ndq ymj xef kbt wji rtp sfr qyq oqq auh cvw hhj get djz akz jyh zyt yov soj mtk pkw sfg aio muu rci gti tvh
nnj vmm lqk sld pnt ljt cic sgg mtf upw zpe wig smg znx rvd jmm oih pvc obf ywo ewh uhm loa dyc ygz peb afd ogf qtz ain don xja oos yqk qpd spp zcu nat mwk apk wcr vno
debmfinnctcl
 
Mensajes: 2264
Registrado: Dom, 12 Jul 2020, 20:08

Volver a Eventos

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 2 invitados

cron