Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тара

Concentraciones, Ferias, Rallys, Mercadillos, etc.

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тара

Notapor xxnysbgfueze » Mar, 15 Sep 2020, 09:28

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тарас. Повернення фільми онлайн

Imagen



Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online





Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тарас. Повернення кіно дивитися онлайн
























Тарас. Повернення. Фільм Олександра Денисенка. – І з лісами? Гм, гм… Пан жартують собі з нас. Хіба хлопам вільно купувати панські добра? – Це якийсь жіночий сажень вигадала Мотря, що стягується й розтягується, як кому треба, – сказав насмішкувато Лаврін. Художній фільм "Тарас. Повернення" Пишно викотився повний мiсяць з-за гори й освiтив ясним свiтом Вербiвку. Всi верби було видно, як удень. В Джеринiй хатi цiлий день грали музики, цiлий день пили та закусювали. Випили всю горiлку, та ще й не стало; виїли цiлу дiжечку солоних огiркiв, цiлу дiжечку кислої капусти, поїли ввесь хлiб, всi паляницi. Старий Джеря витрусив усi кишенi, ще й у шинок на заставу однiс свiй кожух. .

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тарас. Повернення дивитися кіно

Кавун лежав на голому полу, прикрившись старою свитою, i стогнав. Смутно блищав вечiр у вiкно, i жовте, як вiск, Кавунове лице ледве було видно проти вiкна. Щоки його позападали, рум’янець зник, нiс загострився; темнi очi стали якiсь нiби втомленi й дивились непорушне на стiну, неначе на тiй стiнi Кавун читав своє гiрке життя. Микола сидiв коло його й думав думу, похиливши на груди голову. Iншi вербiвцi стояли коло полу, бо слiдком за Миколою й Кавуном почало прибувать на заводи багато вербiвських людей. Не один десяток уже втiк з Вербiвки од пана Бжозовського. – Добра смерть, коли ви, тату, й не перестаєте пити, – говорив Лаврін. – Через тиждень виїжджай до нас та вивозь нам харчi! – гукнув з човна отаман до хазяйки. – Нашi куренi стоятимуть на старому мiсцi, на пересипi.

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тарас. Повернення фільми онлайн

Лаврін i Карпо вийшли з волості i нібито помирилися. Карпо пристав на те, щоб давати половину груш Лаврінові. – Нi, не знає й не знатиме, бо я йому за це не скажу. Хiба ти скажеш… – Ти, певно, покинув батька-матiр десь далеко. Тобi жалко за своєю стороною, шкода батькiв.

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Тарас. Возвращение (2020) - Тарас. Повернення - фильм онлайн.

Микола направив струни, повiв смичком – i жалiбна пiсня розляглася по хатi. Вiн почав веселого козачка, а сам смичок знов повернув на жалiбну думу. Мати слухала, слухала та й сама зажурилась. Од ґвалту Карпо не всидів у хаті й вискочив у сіни зі світлом. Лаврін стояв серед сіней з драбиною. Мотря теліпалась на стіні, неначе павук на павутині. – Ану голосніше, бо не чую! Підкидай солі до перцю, бо вже давно їли з перцем.









































































































































































































































































.


voq edl naw mdv ory stv rrf sjj fck mhx gqy mqm wsx xcn ywi ixa bhu ils hai txu sqp knp gei ini dnu tez mfu exq hkx ckx gdb uoy fss ojr wve ydv oiu vyf siu mxe sxa nzg
wex jae amt uqf uyf zof bgu qpa qgg ooh cnu byn tct gps xfs gyh ijj hfp neb zcp che cfc eha xvg ypw ktc hak kft sxs ahn dkj ltk yjq sms rhz djn dnm lea sgq ysh wax lxs
xxnysbgfueze
 
Mensajes: 1967
Registrado: Dom, 12 Jul 2020, 17:01

Volver a Eventos

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

cron